HLR-utbildning i Göteborg

En livsviktig utbildning för dig och de runt omkring dig.

En HLR-utbildning ger dig trygghet om någon i din närhet skulle drabbas av ett hjärtstopp. Genom att genomföra en HLR-utbildning får du de grundläggande kunskaperna som krävs för att kunna genomföra en hjärt- och lungräddning tryggt, säkert och effektivt. Vår utbildningar följer givetvis HLR-rådets riktlinjer.

Vi kommer till ditt företag

Vi genomför HLR-utbildningar i Göteborg med omnejd. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så återkommer vi med en offert. Klicka här och boka en HLR-utbildning till ditt företag.

Som företagare i Göteborg med omnejd har du möjligheten att vi kommer ut till ditt företag och utbildar din personal på plats inom HLR. Detta medför ett effektivt förfarande där din personal inte behöver vara borta från ordinarie arbete mer än nödvändigt.

Om utbildningen

I utbildningen går vi igenom det räddningsförfarandet där ni på plats kommer att träna på våra HLR-dockor med er muskelkraft. Vi kommer även gå igenom HLR där vi använder oss av en så kallad hjärtstartare. Läs mer om vad utbildningen innehåller här.

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna att delta. Efter utbildningen så erhåller den utbildade ett certifikat på att den har genomfört utbildningen enligt de moment som krävs.

  Boka HLR-utbildning

  Nedan kan du ange din förfrågan om bokning av HLR-utbildning, ange dina uppgifter så återkommer vi med en fri offert.

  Vanliga frågor och svar

  Hur lång tid är en utbildning?
  Våran HLR-utbildning är tre timmar lång, med några kortare raster inkluderat.

  Hur många personer kan delta samtidigt under utbildningen?
  Vi brukar ta emot tolv personer under samma utbildning. Detta då alla ska kunna se, hänga med och även kunna få den hjälpen man känner att man behöver. Vill ditt företag utbilda fler än tolv personer brukar vi oftast lösa detta genom att ha flera utbildningar efter varandra i dina företagslokaler. Skulle antalet vara i närheten av tolv personer är vi även flexibla och kan utöka platserna med några fler personer om så önskas.

  Säljer ni även hjärtstartare?
  Ja, vi har även möjlighet att erbjuda hjärtstartare till försäljning. Vi har möjlighet att ta med oss den specifika hjärtstartaren ni tänkt köpa och undervisa på denna eller en likadan modell under själva HLR-utbildningen.

  Vad är kostnaden för en HLR-utbildning per person för min personal?
  Priset per anställd varierar oftast beroende på vart utbildningen ska hållas och antal deltagare. För att få ett exakt pris, kontakta oss genom att klicka här för att få en fri offert.